MD Commerce

Firma MD Commerce osnovana je 1994. godine u Zemunu, u ulici Macvanskoj 12, gde se i danas nalazi. Za ovih 16 godina postojanja postigli smo znacajne uspehe na polju prodaje traktorskih delova (za traktore IMT, IMR…) kao i delove za ostalu poljoprivrednu mehanizaciju (iPM, Zmaj…). Stekli smo veliko poverenje i ugled medju sardnicima i partnerima sirom zemlje.

Našim prodajnim programom, koji obuhvata kako maloprodaju tako i velikoprodaju rezervnih delova u poljoprivrednioj industriji pokrivamo celu Srbiju a vec dugo godina radimo i izvoz.

U našem prodajnom asortimanu, pored rezervnih delova za traktorski program kao i ostalu poljoprivrednu mehanizaciju (kultivatore, kosacice, sejalice), vrsimo i prodaju potrosnog materijala za poljoprivredni program. Kod nas, izmedju ostalog mozete naci i proizvode FaD, Cobest, Tafe koji su se pokazali kao izuzetno kvalitetni i odlicno prihvaceni na nasem trzistu.

Svojim kupcima nudimo odlicnu saradnju, postovanje rokova isporuke, robu vrhunskog kvaliteta i uzimajuci u obzir direktnu saradnju sa IMT, najnize cene u Srbiji. Proverite zasto trajemo sve ove godine.